yksinkertainen rohdosvalmisteet kamagra jelly suosittu rohdosvalmisteet

TAIDEPANIMON HISTORIA

 

Entinen Mallasjuoma Oy:n teollisuuskiinteistö Lahden keskustassa, Päijänteenkadulla jäi tyhjilleen panimotoiminnan siirryttyä uusiin, asianmukaisiin tiloihin kaupungin ulkopuolelle. Vuoden 2003 maaliskuussa lahtelaisten taiteilijayhdistysten yhteenliittymä, Kauno-projekti vuokrasi osan kiinteistöstä näyttelykäyttöön.
 
Näyttelytoiminta oli aluksi väliaikaista ja käytössä oli n. 400 m2. Ensimmäisissä näyttelyissä keväällä 2003 paikalliset kuvataidekoulut esittelivät oppilas - ja opinnäytetöitään.

Taidepanimohanke sai varsin innostuneen vastaanoton eri taiteenalojen edustajilta ja yhdistyksiltä. Ajatus kulttuuritoimijoiden kokoamisesta saman katon alle tuntui loistavalta. Kauno rekisteröitiin yhdistykseksi samana vuonna Lahden taiteilijaseura ry:n, Lahden Taidegraafikot ry:n ja Lahden valokuvataide ry:n voimin. Lahden taiteilijaseura ry ja Lahden Taidegraafikot ry siirsivät galleriatoimintansa, toimistonsa ja grafiikan pajan Taidepanimolle. Samalla sinne siirtyi yksi Suomen vanhimmista taidelainaamoista.

Taidepanimolle muutti vuokralaisiksi taiteilijayhdistysten lisäksi taiteilijoita ja kulttuurialan toimijoita ja yrittäjiä. Lisää tiloista kiinnostuneita tahoja ilmaantui.#