yksinkertainen rohdosvalmisteet kamagra jelly suosittu rohdosvalmisteet

justicia.jpgkalenteri.jpgkatalogit.jpgvaritys.jpg

 

 

 

MYYMÄLÄ

 

Uuden Kipinän myymälässä on laaja valikoima Lahden taidegraafikoiden jäsenten grafiikkanteoksia sekä kehystettyinä, että vedoksina. Myyntikokoelmaan kuuluu yli 600 teosta noin 30 taiteilijalta. Grafiikanvedokset ja Lahden taidegraafikoiden lahjakortit ovat erinomaisia lahjavinkkejä sekä ystäville että yrityksille. 


Miniprint Finland on monipuolinen ja merkittävä taidegrafiikan tapahtuma niin valtakunnallisesti kuin kansainvälisestikin. Miniprint-katalogit ovat 200-sivuisia 4-väriteoksia, jotka esittelevät vuosien 2001 ja 2004 Miniprint Finland -näyttelyissä Lahden Taidemuseolla esillä olleita pienoisgrafiikan teoksia, tekijöitä ja tekniikoita ympäri maailman monipuolisesti ja laadukkaasti.
Myymälässä on laaja valikoima taidekortteja, jotka ovat mukava tapa ilahduttaa ystävää merkkipäivinä tai muuten vaan. Tilassa on myös Kaunon myyntituotteita, kuten Muotoiluinstituutin 2010 valokuvakalenteri ja Jari Tikan valokuvasalkku.
Lahden taiteilijaseuralta on ilmestynyt juhlavuoden kunniaksi väritettävä taidekirja. Kirjassa on taiteilijaseuran jäsenten piirtämiä värityskuvia. Väritettävä taidekirja on tuote, joka sopii sekä lapsille että aikuisille.


Myynnissä on myös Lahden taidegraafikojen Lahden 2005 juhlavuoden grafiikansalkku.
Laajennamme edelleen tuotevalikoimaamme, kausiluontoisia myyntituotteita tulee pitkin vuotta. 

 


myym.jpg

 


#